скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
7
56
вівторки :
6
48
середи :
6
48
четверги :
6
48
п'ятниці :
6
48
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
248
заробітна плата (€):
4960
0
0
0
0
0
7
7
0
0
0
0
0
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

None
..в Turkey
сьогодні, субота, 17 листопад, 2018

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 46 / 52
день року : 321 / 365
робочий день року : 225 / 256
приурочувати (UTC +02) : 13:35
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
01:35

UTC
-09
Alaska
02:35

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:35

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:35

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:35

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:35

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
07:35

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
08:35

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
10:35

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:35

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:35

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
13:35

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
14:35

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
17:20

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
18:35

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
19:35

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
20:35

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
22:35

UTC
+12
Auckland, Wellington
00:35 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
лист.

17
13:35
UTC +02
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel