скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
52
416
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2056
заробітна плата (€):
41120
0
0
0
0
0
52
53
1
0
1
0
1
0
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
standard

Святкові дні в році 2017 :

New Year's Day : 
National Sovereignty and Children's Day : 
Labour and Solidarity Day : 
Atatürk : 
Victory Day : 
Republic Day : 
..в Turkey
сьогодні, субота, 22 вересень, 2018

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 38 / 52
день року : 265 / 365
робочий день року : 186 / 256
приурочувати (UTC +02) : 15:37
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:37

UTC
-09
Alaska
04:37

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
05:37

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
06:37

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
07:37

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
08:37

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:37

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:37

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:37

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
13:37

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
14:37

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
15:37

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
15:37

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
18:22

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
19:37

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
20:37

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
21:37

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
22:37

UTC
+12
Auckland, Wellington
00:37 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
вер.

22
15:37
UTC +02
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel