скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
52
416
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2048
заробітна плата (€):
40960
0
0
0
0
0
52
52
1
0
1
0
3
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2021 :

New Year's Day : 
National Sovereignty and Children's Day : 
Labour and Solidarity Day : 
Atatürk : 
Victory Day : 
Republic Day : 
..в Turkey
сьогодні, вівторок, 15 жовтень, 2019

робочий день : так
тиждень : 42 / 52
день року : 288 / 365
робочий день року : 202 / 256
приурочувати (UTC +02) : 02:58
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
13:58 (-1)

UTC
-09
Alaska
15:58 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
16:58 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
17:58 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
18:58 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
19:58 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
19:58 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
20:58 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
22:58 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
00:58

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:58

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:58

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:58

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
05:43

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:58

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:58

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:58

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:58

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:58

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
жовт.

15
02:58
UTC +02
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel